Oké, dat lijkt me duidelijk...

Jij breekt graag af, ik bouw graag op... ;-) Dat klinkt als een goede match!

Blog

Maak kennis met het nieuwe eenvoudige boekingssysteem van Expedition Outdoor, ontwikkeld door Build2Connect! Het geavanceerde systeem verbetert de gebruikerservaring en vereenvoudigt het beheer van boekingen. Klanten kunnen direct online boeken en krijgen een real-time overzicht van beschikbare activiteiten. Meer weten? Lees dan verder.

< Home

/

Nieuws

/

Build2Connect ontwikkelt eenvoudig boekingssysteem voor Expedition Outdoor

Build2Connect ontwikkelt eenvoudig boekingssysteem voor Expedition Outdoor

Build2Connect ontwikkelt eenvoudig boekingssysteem voor Expedition Outdoor
Build2Connect ontwikkelt eenvoudig boekingssysteem voor Expedition Outdoor
Remco Liebrechts

28/4/2023

Ben jij ook nog steeds bezig met het handmatigverwerken van boekingen? Dan is het hoog tijd om over te stappen op een modernen efficiënt boekingssysteem! Build2Connect heeft onlangs namelijk een nieuw eenvoudigboekingssysteem ontwikkeld voor Expedition Outdoor, waardoor het boekingsprocesvoor zowel klanten als bedrijven een stuk makkelijker wordt gemaakt. Maar hoeziet het nieuwe boekingssysteem er nu precies uit? En waarom zou je eigenlijkmoeten investeren in een goed boekingssysteem?

Het nieuwe systeem is ontworpen om de gebruikerservaringte verbeteren en het beheer van de boekingen te vereenvoudigen. Een goedboekingssysteem biedt klanten namelijk de mogelijkheid om direct online teboeken en geeft tegelijkertijd een real-time overzicht van de beschikbaarheidvan activiteiten. Het nieuwe boekingssysteem van Expedition Outdoor isgeavanceerd en toch gemakkelijk te gebruiken.

Eenvoudig en overzichtelijk boeken

Wanneer je contact opneemt met Expedition Outdoor om een dag teorganiseren, wordt je aanvraag direct in het systeem ingevoerd. Als er nogbeschikbaarheid is op de dag die je wilt boeken, ontvang je direct een e-mailwaarin je de boeking kunt bevestigen. Als het aantal personen later toch nogverandert, kun je dit tot 8 dagen voor de dag zelf aanpassen in de dagplanner. Alswe niet zeker weten of de aanvraag past in de planning, wordt deze doorgestuurdnaar de planningsafdeling voor controle. Als het past, ontvang je alsnog dee-mail waarin je de boeking kunt bevestigen. Het is gemakkelijk enoverzichtelijk om te zien wat, wanneer en met hoeveel personen je iets gaatdoen. In één oogopslag kun je zien wat het gaat kosten. En mocht er ietsveranderen, dan kun je dit zelf aanpassen. Hoe handig!

Meer tijd voor avontuur

Het nieuwe boekingssysteem dat Build2Connect heeftontwikkeld voor Expedition Outdoor is een belangrijke stap voorwaarts voor hetbedrijf. Dankzij het geavanceerde systeem kan Expedition Outdoor nugemakkelijker de boekingen beheren en plannen, waardoor de administratieve lastwordt verminderd en er meer tijd is voor andere belangrijke taken.  Expedition Outdoor is erg enthousiast over deverbetering en heeft besloten om het nieuwe systeem te verfilmen en vast teleggen. Begin april is de video opgenomen en binnenkort wordt dit op onzesocial media kanalen gedeeld, om te laten zien hoe het nieuwe systeem hen helptom hun processen te verbeteren en hun klanten beter van dienst te zijn.

Bij Build2Connect zijn we trots op deze samenwerking enblijven we ons inzetten om onze klanten te ondersteunen bij al hunIT-vraagstukken. De samenwerking met Expedition Outdoor is een mooi voorbeeldvan hoe we klanten kunnen helpen om hun bedrijfsprocessen te verbeteren doormiddel van IT oplossingen!

Contact

Kan ik iets voor jou betekenen op IT-gebied? Laat het me weten!