Oké, dat lijkt me duidelijk...

Jij breekt graag af, ik bouw graag op... ;-) Dat klinkt als een goede match!

Diensten

Stel je IT-vraag en ik duik erin! De vele mogelijkheden en maatwerkoplossingen maken het dienstenaanbod van Build2Connect oneindig. Hierbij een greep uit de expertises.

Van helpdesk tot IT management

IT-ondersteuning

IT-ondersteuning

Heb je een vraag over Excel, wil je advies over aan te schaffen software of zoek je hulp bij de installatie van een nieuwe applicatie? Wat je vraag ook is, Build2Connect is er voor jou. Neem een strippenkaart als je vaker gebruik wilt maken van de kennis van Build2Connect.

Projectmanagement

Projectmanagement

Build2Connect kan ook binnen jouw bedrijf tijdelijk een handje meehelpen. Ik ben een hands-on projectmanager die verschillende teams kan aansturen, een duidelijke planning maakt en ondertussen uitzoekt welke vereisten er nodig zijn voor het slagen van jouw IT-project.

Apparaatbeheer

Apparaatbeheer

Nieuwe hardware inkopen? Build2Connect helpt je van a tot z, dus van de aanschaf van een laptop tot het aansluiten en installeren van jouw nieuwe apparatuur. Ondersteuning op afstand, de juiste beveiliging en altijd de laatste updates van je besturingssysteem zijn de belangrijkste voordelen wanneer je je apparaten ook door Build2Connect laat beheren.

Office 365

Office 365

Build2Connect kan voor jou het beheer en de implementatie verzorgen van Office 365. Ik zorg bijvoorbeeld dat je producten kan afnemen in de Cloud van Microsoft en lever en beheer jouw Microsoft Office 365-diensten. Build2Connect zorgt er ook voor dat elke medewerker toegang krijgt tot zijn online mailbox en dat alle e-mails en bestanden van de server in de Cloud worden gezet.

En meer...

Build2Connect is niet bang voor een uitdaging. Heb je een niet-alledaagse vraag of loop jij tegen een probleem aan dat om een oplossing vraagt? Laat van je horen en ik ga voor je aan de slag!

Benieuwd waar wij al mee koppelen?

Waarom Build2Connect

IT oplossingen voor jouw bedrijf

De juiste inrichting van jouw IT-omgeving is essentieel om goed en veilig je werk te kunnen doen. Digitale transformatie is namelijk overal in volle gang en technologie ontwikkelt zich in een rap tempo. Bedrijven zien steeds meer het belang in van het beveiligen van gevoelige data en zijn ondertussen op zoek naar middelen waarmee werknemers effectiever en efficiënter werken. Build2Connect helpt organisaties met verschillende IT-vraagstukken om de werkomgeving te optimaliseren. Door een sterke IT-infrastructuur te bouwen, zorg je voor een veilige werkomgeving. Denk hierbij aan het delen van bestanden of het veilig printen met jouw printer. Daarnaast kan ik ondersteunen in kantoorautomatisering. Kantoorautomatisering is het optimaliseren van jouw werk, door de meest praktische en terugkerende taken te optimaliseren. Wanneer je nu veel tijd kwijt bent aan het verzamelen en verspreiden van de juiste documenten, biedt een online opslagruimte de uitkomst. Door de juiste personen bevoegdheden toe te kennen, heb jij hier geen omkijken meer naar. Zo kun jij makkelijker, sneller en veiliger aan het werk. Iedere werkplek of werkomgeving is anders en daarom kijkt Build2Connect per bedrijf wat er nodig is om de IT-omgeving goed in te kunnen richten.

Effectiever en efficiënter werken

Geen zin of tijd om zelf jouw IT te beheren? Of is IT voor jou net wat te complex? Besteed het dan uit aan Build2connect! Build2Connect heeft specialistische kennis om jouw IT-omgeving te beheren en onderhouden. Of het nou gaat om een vraag omtrent IT-ondersteuning, projectmanagement, kantoorautomatisering, apparaat beheer of het implementeren van Office 365, Build2Connect doet er alles voor om ervoor te zorgen dat jij je kan blijven focussen op jouw eigen business. Wil je advies over aan te schaffen software, heb je continu problemen met de wifi, loopt jouw laptop of printer vast of wil je voorkomen dat je slachtoffer wordt van cybercrime? Ik kan jou helpen met al je vraagstukken. En naast losse vraagstukken ben ik ook een hands-on projectmanager die verschillende teams kan aansturen, een duidelijke planning maakt en ondertussen uitzoekt welke vereisten er nodig zijn voor het slagen van jouw IT-project. En mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan sta ik altijd voor je klaar om online of op locatie bij te springen.

Hoe kan ik jouw organisatie slimmer laten werken?

Hulp nodig met IT, beveiliging of een Cloud werkplek? Wil je weten op welke IT oplossing jouw bedrijf het beste aansluit? Of ben je gewoon op zoek naar goed advies? Kom kennis maken. Build2Connect is gevestigd in RUIM te Hardenberg. Natuurlijk kan ik ook bij jou langs komen om even te sparren. Build2Connect doet er alles aan doen om jouw IT vraagstukken te beantwoorden en je uit de brand te helpen wanneer je in de problemen zit. Je kan contact opnemen via +31 (0)523 297 001 of
info@build2connect.nl.

Contact

Kan ik iets voor jou betekenen op IT-gebied? Laat het me weten!