Oké, dat lijkt me duidelijk...

Jij breekt graag af, ik bouw graag op... ;-) Dat klinkt als een goede match!

Over

Het gezicht achter Build2Connect is Remco Liebrechts. Een nuchtere Hardenberger met een ongekende passie voor techniek.

Van leraar bouwkunde naar IT-manager

Als tienjarige bouwde ik al mijn eigen computer. Dat ik uiteindelijk in de IT werkzaam ben, verbaasde dan ook niemand. Toch lagen mijn ambities lange tijd elders. Ik was timmerman en had net mijn diploma voor leraar bouwkunde op zak. Maar de IT trok. Na een aantal jaren als IT-manager te hebben gewerkt, zette ik in 2021 de stap naar zelfstandig ondernemer. Hier kan ik al mijn kennis en interesses in kwijt.

"In alles wat ik doe denk ik een stap vooruit"

Dat is soms lastig, maar mijn klanten doe ik er een groot plezier mee. Ik ben namelijk niet alleen bezig met vandaag, maar ook met de toekomst en hoe daar te komen. Daarnaast ben ik leergierig en altijd in voor wat nieuws. Een programma dat ik niet onder de knie krijg, dat ben ik nog niet tegengekomen. Met mijn brede kennis kan ik van waarde zijn voor het bedrijfsleven. Daarnaast kan ik met Build2Connect ook op het gebied van IT-communicatie een stap maken. Je hebt verkopers die een stukje technische kennis missen en IT-techneuten die hun kennis maar moeilijk in begrijpelijke taal kunnen overbrengen. Daartussenin zie ik mezelf. Ik weet waar ik over praat, snap snel wat de bedoeling is en kan het goed uitleggen. Aan een medewerker met weinig verstand van computers, maar ook aan de manager die meer de diepte in wil.

IT beheer uitbesteden bij Build2Connect betekent één aanspreekpunt en volledige ontzorging.

Een dynamische thuishaven

Als ik niet op locatie ben, ben ik werkzaam in RUIM. Een techneut tussen de creatieven. Hier voel ik me prettig. Door mijn werkplek in dit sfeervolle en dynamische bedrijfsgebouw heb ik in korte tijd een mooi netwerk opgebouwd en fijne klanten aan me kunnen binden.

Adres

Wat kan Build2connect voor jouw bedrijf betekenen?

IT in Hardenberg

Uitbesteden van IT beheer aan Build2Connect

Door de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van IT besluiten steeds meer bedrijven het beheer van hun IT-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te geven. Kan jouw bedrijf de ontwikkelingen nog bijbenen of besteed je het IT-beheer liever uit aan een expert? Build2Connect ondersteunt je graag met jouw verschillende IT-vraagstukken en vormt de schakel tussen jou en de technologie. Of het nu gaat om een helpdeskvraag, het beveiligen en beheren van apparatuur, kantoorautomatisering en projectmanagement. Daarnaast kan Build2Connect je ondersteunen met de juiste opzet en inrichting van een clouddienst voor jouw bedrijf. Zo krijgt iedere medewerker toegang tot zijn mailbox en worden alle e-mails en bestanden van de server in de cloud gezet. De vele IT mogelijkheden en maatwerkoplossingen maken het dienstenaanbod van Build2Connect oneindig.

IT dienstverlening in Hardenberg

Ben je digitaal al goed beveiligd? Maak jij al gebruik van een Multi-Factor Authenticatie (MFA)? En beheer jij al jouw apparaten al vanuit één plek? IT kan zeer soms complex zijn. Build2Connect kan al het IT-beheer uit handen nemen, zodat jouw bedrijf zich weer kan richten op de belangrijkste werkzaamheden. Door jouw complete systeembeheer uit te besteden, kun je tijd en hoge kosten besparen. Maar het uitbesteden van jouw IT beheer heeft meerdere voordelen. Zo heeft jouw bedrijf slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en biedt uitbesteding van IT meer veiligheid. Build2Connect beschikt over de nieuwste technologieën en jarenlange ervaring waarmee we jou kunnen ontzorgen. Daarnaast speelt cybersecurity ook een grote rol. Veel bedrijven krijgen te maken met een cyberaanval. Door IT beveiliging uit te besteden, kunnen bedreigingen vroegtijdig worden gedetecteerd. Benieuwd naar wat Build2Connect allemaal voor je kan betekenen? Bekijk onze IT-diensten hier.

Eén aanspreekpunt voor al jouw IT-vraagstukken

Ben jij op zoek naar een IT-partner in Hardenberg die samen met je optrekt en met je meedenkt? Een IT-partner die jouw technische problemen en beheertaken uit handen neemt? Als hands on IT-specialist helpt Build2Connect jou met het beantwoorden van al jouw IT-vragen, zodat jij je kunt focussen op jouw business! Heb je specifieke vragen of wil je weten wat Build2Connect voor je kan betekenen op het gebied van IT? Neem dan gerust contact op! Dat kan door te bellen naar +31 (0)523 297 001 of stuur een e-mail naar info@build2connect.nl! Build2Connect vertelt je graag alles over hoe jouw ambities met slimme technologie kan worden ondersteund.

Contact

Kan ik iets voor jou betekenen op IT-gebied? Laat het me weten!