Oké, dat lijkt me duidelijk...

Jij breekt graag af, ik bouw graag op... ;-) Dat klinkt als een goede match!

Automatiseren

Dankzij slimme technologieën kunnen saaie en tijdrovende taken worden uitbesteed aan onze digitale assistenten. Of het nu gaat om het beantwoorden van e-mails, het plannen van afspraken of gegevensverwerking, automatisering maakt ons leven gemakkelijker en geeft ons meer tijd om te doen waar we echt van houden. Heb jij taken die jij zou willen automatiseren? Lees dan vooral verder!

Eerst digitaliseren, daarna automatiseren

Automatisering kan een geweldige oplossing zijn als je vaak dezelfde handelingen op je computer uitvoert. Waarom automatiseer je die taken niet? Vaak horen we mensen zeggen dat bepaalde handelingen niet geautomatiseerd kunnen worden, maar tot nu toe zijn we nog geen enkele stap tegengekomen die niet geautomatiseerd kan worden. Misschien moet er wel een menselijk oog naar kijken, maar zelfs dan kun je nog steeds veel stappen automatiseren en vervolgens controleren. Het is veel gemakkelijker dan steeds dezelfde handelingen te herhalen. Dus waarom niet profiteren van automatisering en jezelf wat kostbare tijd besparen?

Van excel naar eigen webapp

Build2Connect biedt oplossingen voor verschillende platforms, zodat we voor elke behoefte een geschikte oplossing kunnen creëren. Als er gegevens van het ene pakket naar het andere moeten worden overgebracht, maken we vaak gebruik van Microsoft PowerAutomate. Hiermee kunnen we een schema maken waarin we samen bepalen hoe vaak de gegevens van het ene pakket naar het andere worden verzonden. Maar als je je volledige werkproces wilt automatiseren en digitaliseren, ontwikkelen we een op maat gemaakte Laravel webapplicatie. Deze oplossing is specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Maatwerk boekingssysteem voor Expedition Outdoor

Voor onze klant Expedition Outdoor hebben wij een op maat gemaakt boekingssysteem ontwikkeld. Expedition Outdoor had al naar verschillende standaardpakketten gekeken, maar deze voldeden niet aan hun eis van volledige aanpasbaarheid. In eerste instantie begrepen wij dit niet, aangezien hun activiteiten normaal gesproken een standaardprijs en -duur hebben. Echter, Jolke, de eigenaar van Expedition Outdoor, legde uit dat bij grote groepen de activiteiten vaak iets langer duren. Het was belangrijk om dit in het boekingssysteem te kunnen vastleggen, zodat de gasten op de hoogte waren. Op basis hiervan hebben we besloten een maatwerk pakket te maken met behulp van Laravel, een framework waarin zowel de backend als de frontend kunnen worden ontwikkeld. We hebben het boekingssysteem zo gebouwd dat alles aanpasbaar is: prijzen, aantallen, opmerkingen, duur, en nog veel meer. In het begin had Jolke moeite om zich voor te stellen dat we dit konden digitaliseren en automatiseren. Het resultaat? We ontvangen nog regelmatig berichtjes van Jolke over grote aanvragen of complexe groepen, maar hij kan alles eenvoudig invoeren in de dagplanner. Het voordeel voor Jolke? De gasten keuren de boekingen via het systeem binnen één dag goed.

Heb jij een uitdaging voor ons?

Heb je een idee voor digitalisatie of automatisering, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je overweldigd door de hoeveelheid werk en heb je eigenlijk geen idee waar te beginnen? Geen zorgen, we staan klaar om de uitdaging aan te gaan! We helpen je graag bij het vinden van een oplossing om jouw werkzaamheden te digitaliseren en automatiseren. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en stappen zetten naar efficiëntie en tijdsbesparing.

Bedankt!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps.. er ging iets fout. Probeer het nog eens!

Heb je het filmpje al gezien van Expedition Outdoor?

Contact

Kunnen wij iets voor jou betekenen op IT-gebied? Laat het ons weten!